Renovirate kupaonicu ili samo želite novim detaljima osvježiti svoj prostor? U veljači vas u salonu Špina Fam čeka super prilika!
Tuš kabinu BASIC i tuš kadu MYWAY brenda Nord, kao i Fiume galanteriju premium dizajna i kvalitete brenda Schmidler, od 1. do 28. veljače možete kupiti po 20% nižoj cijeni.
Polukružna tuš kabina BASIC dimenzija je 90x90x190 cm, a dolazi u dvije verzije – bijeli profil i mutno staklo ili krom profil i prozirno staklo. Staklo kabine je debljine 5 milimetara. 

Polukružnu tuš kadu MYWAY, čije su dimenzije 90x90x20 cm, možete kupiti s oblogom ili bez obloge, kao i sa sifonom i bez sifona.

Fiume galanterija iz Schmidlera je krom serija koja uz odličan dizajn dolazi i uz vrhunsku kvalitetu. Dozator tekućeg sapuna, držač sapuna, staklena polica, držač WC papira, viseća četka, kao i držač ručnika u nekoliko varijanti, dio je dodatne opreme za kupaonice kojom možete uz malo truda napraviti da vaša kupaonica izgleda elegantno i profinjeno.

*Akcija se ne odnosi na kvadratne tuš kabine BASIC

Pregled kataloga
Posebna-ponuda-sijecanj-fam-spina

Iskoristite posebnu ponudu i u novoj godini obnovite svoju kupaonicu kolekcijom namještaja SENA brenda Nord i slavinama iz serije LOTUS brenda Armal. 20% popusta na odabrani asortiman vrijedi od 2. do 31. siječnja 2019.

Kolekcija Sena sadrži sve što vam je potrebno za funkcionalnu kupaonicu – osim osnovnih elemenata za umivaonik ova serija nudi i širok izbor popratnih elemenata i ormarića kojima ćete jednostavno opremiti i veliku kupaonicu kvalitetnim namještajem.

 

Na posebnoj ponudi potražite i slavine Lotus iz Armala, čiji će ekstavagantni dizajn u kupaonici biti savršena dopuna klasičnom dizajnu namještaja Sena.

Armal – Pregled kataloga