Posebna ponuda u rujnu

Fam Špina nesvakidašnje ponude idu dalje! Ovog rujna, u Fam Špini možete opremiti svoju kupaonu ”Simply” asortimanom za -20%!  

 

Ni to nije sve! Iz kolovoza u rujan prenosimo akcijsku ponudu za cijelokupan sortiman brenda Armal – 25%! 

 

Posjetite nas u našoj trgovini!

posebna ponuda u kolovozu

I ovaj mjesec Fam Špina Keramika pripremila je za Vas posebne ponude! Ovog kolovoza iskoristite ne tako čestu priliku, -15% na cijelokupan asortiman! 

 

Osim ove nesvakidašnje ponude, u Fam Špini možete opremiti svoj dom za -20% za svu galanteriju!  

 

Ni to nije sve! Iz srpnja u kolovoz prenosimo akcijsku ponudu za cijelokupan sortiman brenda Armal – 25 %! 

 

Posjetite nas u našoj trgovini!

Posebna ponuda u srpnju

Kao i svaki mjesec do sad, Fam Špina Keramika pripremila je za Vas posebne ponude! Ovog srpnja iskoristite ne tako čestu priliku, -15% na cijelokupan asortiman! 

 

Osim ove nesvakidašnje ponude, u Fam Špini možete opremiti svoj dom za -20% za svu galanteriju!  

 

Ni to nije sve! Iz lipnja u srpanj prenosimo akcijsku ponudu za cijelokupan sortiman brenda Armal – 25 %! 

 

Posjetite nas u našoj trgovini!

posebna ponuda

Iskoristite posebnu ponudu, i u lipnju obnovite svoju kupaonicu kolekcijom namještaja Oblo brenda Nord. 20% popusta na odabrani asortiman vrijedi od 1. do 29. lipnja 2019.

Kolekcija Oblo sadrži sve što vam je potrebno za funkcionalnu kupaonicu – osim osnovnih elemenata za umivaonik ova serija nudi i širok izbor popratnih elemenata i ormarića kojima ćete jednostavno opremiti i veliku kupaonicu kvalitetnim namještajem.

 

U posebnoj ponudi potražite i keramičke pločice brendova Ceramiche Piemme i Gorenje, za uređenje interijera i eksterijera čije cijene smo također spustili za 20%.
Posjeti nas u našoj trgovini!

 

posebna proljetna ponuda

Renovirate kupaonicu, kuhinju ili samo želite novim detaljima osvježiti svoj prostor? U svibnju Vas u salonu Špina Fam čeka super prilika!
Slavine Viva brenda Nord, kao i Armal kuhinjske ili kupaonske slavine, od 1. do 31. svibnja možete kupiti i do 25% jeftinije.

Akcija se odnosi na sve Armal slavine iz ponude Špina Fam salona.

 

Renovirate kupaonicu ili samo želite novim detaljima osvježiti svoj prostor? U veljači vas u salonu Špina Fam čeka super prilika!
Tuš kabinu BASIC i tuš kadu MYWAY brenda Nord, kao i Fiume galanteriju premium dizajna i kvalitete brenda Schmidler, od 1. do 28. veljače možete kupiti po 20% nižoj cijeni.
Polukružna tuš kabina BASIC dimenzija je 90x90x190 cm, a dolazi u dvije verzije – bijeli profil i mutno staklo ili krom profil i prozirno staklo. Staklo kabine je debljine 5 milimetara. 

Polukružnu tuš kadu MYWAY, čije su dimenzije 90x90x20 cm, možete kupiti s oblogom ili bez obloge, kao i sa sifonom i bez sifona.

Fiume galanterija iz Schmidlera je krom serija koja uz odličan dizajn dolazi i uz vrhunsku kvalitetu. Dozator tekućeg sapuna, držač sapuna, staklena polica, držač WC papira, viseća četka, kao i držač ručnika u nekoliko varijanti, dio je dodatne opreme za kupaonice kojom možete uz malo truda napraviti da vaša kupaonica izgleda elegantno i profinjeno.

*Akcija se ne odnosi na kvadratne tuš kabine BASIC

Pregled kataloga
Posebna-ponuda-sijecanj-fam-spina

Iskoristite posebnu ponudu i u novoj godini obnovite svoju kupaonicu kolekcijom namještaja SENA brenda Nord i slavinama iz serije LOTUS brenda Armal. 20% popusta na odabrani asortiman vrijedi od 2. do 31. siječnja 2019.

Kolekcija Sena sadrži sve što vam je potrebno za funkcionalnu kupaonicu – osim osnovnih elemenata za umivaonik ova serija nudi i širok izbor popratnih elemenata i ormarića kojima ćete jednostavno opremiti i veliku kupaonicu kvalitetnim namještajem.

 

Na posebnoj ponudi potražite i slavine Lotus iz Armala, čiji će ekstavagantni dizajn u kupaonici biti savršena dopuna klasičnom dizajnu namještaja Sena.

Armal – Pregled kataloga